Vi som äger och driver Hudiksvalls kiropraktorklinik

Maja Lambertsson, Willem ten Berg

Maja Lambertsson ägare av Hudiksvalls Kiropraktorklinik. Maja är legitimerad naprapat, hennes karriär började i Stockholm efter naprapatexamen i maj 2020 och fortsätter nu på Hudiksvalls Kiropraktorklinik.

Willem ten Berg ägare och grundare av Hudiksvalls Kiropraktorklinik,  Willem är legitimerad kiropraktor sedan 1992. Hudiksvalls Kiropraktorklinik stardade han 2004

Willem ten Berg

Jag som äger och driver Hudiksvalls Kiropraktorklinik heter Willem ten Berg. Jag är legitimerad kiropraktor sedan 1992 och har min klinik på Mickelsvägen 4 i Hudiksvall.

Jag blev intresserad av kiropraktik efter att själv haft ont i ländryggen under flera år. Efter att ha blivit tipsad om en kiropraktor som skulle visa sig kunna hjälpa mig med mina besvär väldigt snabbt bestämde jag mig. Några år senare sökte jag till kiropraktorhögskolan och på den vägen är det. Det är trettio år sedan och jag har aldrig ångrat mitt yrkesval.

Nummer: 0650-417951
Epost: willem@hudikkiro.se

Maja Lambertsson

Jag heter Maja Lambertsson och är legitimerad naprapat. Jag har jobbat på kliniken sedan maj 2020 och är numera delägare sedan november 2022. Min bakgrund och uppväxt består främst av idrott vilket också bidrog till att intresset för naprapatyrket växte fram.

Mitt mål är alltid att mina patienter ska ha en så välfungerande rörelseapparat som möjligt under så lång tid som möjligt, vilket gör att jag värderar tydliga behandlingsplaner och långsiktighet högt.

Nummer: 0650-417952
Epost: maja@hudikkiro.se

Grundutbildning

Willem: Skandinaviska Kiropraktorhögskolan (5 år). Legitimerad enligt Socialstyrelsen.

Maja: Naprapathögskolan i Stockholm (4år). Legitimerad enligt Socialstyrelsen.

Filosofi

Vi förespråkar ett helhetstänk när det gäller behandling av smärta och skador. Tänk dig att kroppen är ett pussel. Kiropraktik kan vara en del för att lindra akuta besvär och ge förebyggande behandling. För att få en fungerande kropp på lång sikt krävs dock att även de andra pusselbitarna är på plats – träning, rätt kost och återhämtning. Den viktigaste personen för att få en stark och hållbar kropp är alltså du själv. Jag ensam kan inte utföra mirakel men tillsammans kan vi åstadkomma stor skillnad.

Vi fortbildar oss kontinuerligt inom olika behandlingstekniker och deltar flera gånger per år på olika kiropraktiska seminarier i Sverige och internationellt. På så vis har vi byggt upp ett värdefullt kontaktnät med andra kiropraktorer och experter i både Europa och USA.